Десантники зі Львова знищили під Луганськом колону військової техніки з Росії

11:25 30 липня 2014 р.

десантники 80-го аеромобільного полку перед відрядженням зі Львова на схід України

десантники 80-го аеромобільного полку перед відрядженням зі Львова на схід України
Фото: Роман Балук/ZIK

Про це повідомляє у середу голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Під Луганськом українські військові знищили колону військової техніки з Росії. Про це сьогодні, 30 липня,  заявив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, українські військові з 80-го окремого аеромобільного полку, який зараз дислокується в Луганському аеропорту, здійснили вдалу засідку цієї ночі на колону російської техніки, котра пересувалася з Краснодону в напрямку Луганська. У результаті було знищено 2 БТР та 4 «Камази» з живою силою та озброєнням.

Про це повідомляє сьогодні, 30 липня, телеканал «Еспресо.TV». Натомість журналіст Роман Бочкала повідомляв сьогодні, 30 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: 

«Сьогодні приблизно о 5 ранку був здійснений незаконний захід колони російської військової і цивільної техніки в Україну. Танки, БТРи, «Камази», а також кілька автобусів – судячи з усього, з бойовиками. Про це повідомили українські військові, які знаходяться в районі Дмитрівки Луганської області. Доповісти про це в штаб по гарячих слідах було неможливо. Терористи заглушили зв'язок».

Тож цілком можливо, що десантники зі Львова атакували цю колону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів