Десантники зі Львова не зазнали втрат від обстрілу аеропорту, а силовики на кордоні – від артилерії Росії (відео)

09:00 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Про це повідомляють у четвер прес-центр АТО й керівник Центру воєнно-політичних досліджень та координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.


Відео: Військове телебачення України

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 31 липня:

«Бойовики намагатимуться здійснити перегрупування з метою недопущення оточення силами АТО угруповання бойовиків у районі yнаселених пунктів Первомайськ, Стаханов, Алчевськ та місті Луганськ. Ситуація характеризується спробами маргиналів утримати під своїм контролем міста Донецьк та Горлівка. Разом з тим продовжується постачання зброї та боєприпасів з тимчасово окупованої території АР Крим на Азовське узбережжя Донецької області. 

19.57 – здійснено обстріл з БМ-21 «Град» аеродрому Луганськ. Втрат немає.

21.30-21.35 – здійснено артилерійський обстріл блокпоста поблизу населеного пункту Нижня Ольхова. 

01.30-02.15 – здійснено артилерійський обстріл блокпоста поблизу населеного пункту Ільїнка. Втрат немає.

23.36 – здійснено обстріл з БМ-21 «Град» блокпоста поблизу населеного пункту Березове з напрямку Донецька 

20.45 – здійснено мінометний обстріл пункт пропуску Маринівка. Втрат немає.

02.15 – здійснено обстріл з БМ-21 «Град» позицій Українських десантників в районі населеного пункту Маринівка. Втрат немає.

00.20-01.00 – здійснено артилерійський обстріл блокпоста поблизу населеного пункту Макарове. Вогонь вівся зі сторони Російської Федерації. Втрат немає. Потрібно наголосити, що протягом звітного часу вогонь зі сторони Російської Федерації по нашим військам вівся ще двічі. Зокрема:

21.45 – здійснено мінометний обстріл позицій піхотинців неподалік населеного пункту Червонопартизанське.

02.20 – здійснено мінометний обстріл позицій піхотинців Втрат немає.

Про це прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 31 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість керівник Центру воєнно-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук передає в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» такі оперативні дані «ІС»:

«За минулу ніч особливих змін в ході АТО не відбулося. Тривають спроби терористів провести перегрупування в районі міст Луганск, Первомайськ, Алчевськ, Стаханов з метою запобігання оточення і блокування своїх сил

Також бойовики продовжують проводити активні дії по обороні Донецка, Горлівки та в прикордонних районах. Терористи не припиняють обстріли позицій сил АТО: 

– Із мінометів обстріляні позиції силовиків поблизу населених пунктів Авдіївка, Червонопартизанськ (з боку Росії) й прикордонного пункту пропуску «Маринівка». Також із мінометів з території Росії обстріляна ротний тактична група сил АТО в прикордонному районі. Втрат серед силовиків у всіх випадках немає. 

– Із РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляні позиції поблизу населеного пункту Березове (обстріл вівся з Донецька), Маринівка й на території аеропорту в Луганську. 

– Зі ствольної артилерії обстріляні три блок-пости сил АТО. Один з них (поблизу н.п. Ільїнка) – з території Росії. 

У зоні АТО, поза населеними пунктами, працювала авіація і артилерія Збройних сил України. Льотчики здійснили 11 вильотів (з них 2 – медична евакуація).

Артилерія здійснила 24 вогневі нальоти. Знищені жива сила і техніка терористів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів