Частина силовиків, які прорвалися з Василькова, уже в Києві (відео)

12:26 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Нардеп від «УДАРу» Тарас Кутовий засвідчив: «Зупинити їх неможливо. Автобуси супроводжують машини ДАІ. В колоні їде 18 одиниць військової техніки».

Дослівно ж народний депутат від партії «УДАРу» Тарас Кутовий сказав із цього приводу сьогодні, 9 грудня, агенції УНІАН наступне: «Наразі автобуси вже дісталися метро Дружби народів. Зупинити їх неможливо. Автобуси супроводжують машини ДАІ. В колоні їде 18 одиниць військової техніки».

Своєю чергою, народний депутат від «Свободи» Юрій Бублик повідомив у понеділок, що частину автобусів зі спецпризначенцями МВС, які прорвалися крізь кордон людей у Василькові, активістам вдалося заблокувати на одному з мостів у цьому місті. Як передає сьогодні, 9 грудня, УНІАН, нардеп від «Батьківщини» Олександра Кужель також стверджувала під час брифінгу комендантів Майдану Незалежності у Штабі національного спротиву, що депутатам вдалося повернути до Василькова автобуси із спецпризначенцями, які прорвалися крізь кордон активістів і рушили до Києва.

«Група народного депутата Пишного повернула назад автобуси, які прорвалися з Василькова, і повертаються на місце», - запевняла Кужель.

Однак очевидці повідомили агенції УНІАН, що на військову базу у Василькові повернулася лише частина транспорту з правоохоронцями. За словами очевидців, частина автобусів із спецпризначенцями доїхала в Києві до метро «Печерська», де вони вийшли з автобусів і зараз прямують по бульвару Лесі Українки в бік Бессарабської площі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів