Будинок профспілок в Одесі підпалили «коктейлями Молотова», кинутими з нього, – МВС (відео)

18:13 3 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Такими є попередні висновки за результатами огляду місця події фахівцями управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.


Відео: 9plus0

Причиною загоряння Будинку профспілок в Одесі могли бути «коктейлі Молотова», кинуті зверху. Як повідомляє сьогодні, 3 травня, управління МВС.Такими є попередні висновки за результатами огляду місця події фахівцями управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, 

«2 травня під час протистояння екстремістів з міліцією правоохоронці змусили правопорушників переміститися на Куликове поле, де ті захопити Будинок профспілок та забарикадувалися», – зазначили в МВС. За даними відомства, з верхніх поверхів нападники почали закидати мирних громадян пляшками із займистою сумішшю та вести по них вогонь з вогнепальної зброї. 

«В результаті використання зловмисниками «коктейлів Молотова» виникла пожежа, яка з верхніх поверхів розповсюдилася на значну площу будівлі і стала причиною загибелі понад 40 людей», – йдеться у повідомлення. Повідомляючи про це в суботу, «Українська правда» додає: «Разом з тим у мережі з'явилося відео, на якому з 2:00 хвилини видно, як пожежа у Будинку профспілок спалахує всередині,  а не через зовнішній вогонь». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів