Бійці спецбатальйону «Львів» поїхали додому з відома керівництва, – УМВС

16:31 28 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Про це повідомила в суботу речник обласного управління МВС Світлана Добровольська.

Інформагенція «Вголос» інформує сьогодні, 28 червня, в повідомленні «У МВС Львівщини заперечують, що бійці батальйону «Львів» пішли у «самоволку»:

«У МВС Львівщини стверджують, що бійців спецбатальйону «Львів» патрульно-постової служби вони відпустили самі, натомість добровольці переконують, що тренувальний табір покинули через незадовільні умови перебування. Як повідомила кореспонденту «Вголосу» речник ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, бійці спецбатальйону «Львів», який перебуває у підпорядкуванні міліції, поїхали додому з відома керівництва.

«У зв’язку із державними святами бійців спецбатальйону «Львів» відпустили додому. У вівторок, 1 липня, вони повернуться у навчальний центр», – повідомила Світлана Добровольська.

Натомість один з добровольців батальйону стверджує, що вони покинули навчальний центр у Золочеві самовільно, оскільки їх не задовольняли умови перебування. Однак бійці планують повернутись у понеділок.

«Зараз не відомо, що буде далі. Ми дзвонили керівництву, але вони не підіймають трубку. В понеділок ввечері ми плануєм повернутись в Золочів», – сказав боєць батальйону.

Він також повідомив, що добровольці покинули базу із бронежилетами та касками.

«Ми підписували документ про матеріальну відповідальність за бронежилети і каски. Коли ми збирались їхати, то хотіли усе це здати, але в нас їх не прийняли. Ми не хотіли усе залишати в центрі, тому забрали з собою, щоб нічого не сталось із цими бронежилетами», – пояснив він.

Як писав «Вголос», вчора близько 150 бійців спецбатальйону «Львів» покинули навчальний центр внутрішніх військ у Золочеві через незадовільні умови перебування».

Як інформував «ЩЛ»,  батальйон «Львів» протестує проти неналежної підготовки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів