Активісти «Правого сектора» встановили два намети під стінами Львівської ОДА (відео)

00:34 12 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Громадське. Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці погасили шини під дверима облдержадміністрації.

Декілька представників львівської організації «Правого сектора» ввечері 11 липня розпочали безстрокову акцію протесту під стінами Львівської ОДА у зв'язку з подіями у Мукачевому. З обох сторін від головного входу до Львівської ОДА встановлено два червоно-чорні намети з прапорами «Правого сектора».

Станом на 23.10 біля будівлі обласної адміністрації перебували близько п'ятнадцяти учасників акції. Акція проходила без інцидентів.

Як заявив лідер львівської міськорганізації «Правого сектора» Володимир Лазор, акцію розпочато у зв'язку з тим, що «почалися переслідування патріотів – спочатку добровольців, а тепер і «Правого сектора», представники якого ведуть на Закарпатті боротьбу з контрабандним картелем».  При цьому Лазор не відповів на питання про подальші плани пікетників.

Про це повідомили сьогодні, 12 липня, в інтернет-виданні «Українська правда». Натомість на сторінці «Громадське. Львів» в інтернет-мережі «Facebook» розповіли: «Правоохоронці погасили шини під Львівською ОДА. Активісти «Правого сектору» залишаються тут ночувати».

Як інформував «ЩЛ», активісти «Правого сектора» очікують на виїзді зі Львова гвардійців, щоб не пропустити до Мукачевого, й закликали львів’ян протестувати під стінами ЛОДА, куди вони вже зносили шини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів