«Абвер» погрожує в ультиматумі українській владі важким озброєнням і диверсійними групами (відео)

09:05 15 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rusvesna.su

Заступник самопроголошеного «головнокомандувача армії ДНР» погоджується на переговори лише з міськими головами – в тому числі Львова.


Відео: «Донецкая Народная Республика»

Як повідомляє сьогодні, 15 травня, «Еспресо.TV», відомий під псевдонімом «Абвер» терорист Сергій Здрилюк, який назвався заступником «головнокомандувача армії ДНР» Гіркіна-«Стрєлкова», поставив українській владі ультиматум – відвести війська від Донецька, інакше терористи почнуть застосовувати проти них важке озброєння та пустять в дію свої диверсійні групи. Про це він заявив на прес-конференції російським ЗМІ. Дослівно ж сказав їм таке:

«Якщо протягом кількох годин не буде відведена від донецька броньована техніка, особовий склад, я за свої дії не відповідаю. І не важливо чи це строковики, 19-річні хлопці, чи досвідчені професіонали, а особливо приватні військові компанії, які присутні на території Росії (обмовився. – Ред.)... України, переговорів ні з ким не буде, окрім представників «народної влади». Мерів, починаючи від Львова, Ужгорода, Чернівців, Хмельниччини, Вінниці, Києва…

Із тим списком, що в інтернеті висить, «зрадники українського народу, вбивці», їх там 16, переговорів ніяких не буде. Якщо техніка не буде відігнана від Донецька на 20-30 км все буде спалено і знищено. Розвідгрупи диверсійні в мене вже є, важке озброєння є».

На виконання вимог дав 24 години, тобто до 21 години.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів