500 терористів штурмують на околиці Луганська управління прикордонного загону (відео)

08:55 2 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: colonelcassad.livejournal.com

Про це повідомляють у понеділок Держприкордонслужба й координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук.


Відео: BorderGuardService

Держприкордонслужба розповідає сьогодні, 2 червня, в повідомленні «Терористи штурмують управління Луганського прикордонного загону (інформація оновлюється)»:

«Близько 00.30 до управління Луганського ПЗ під’їхало біля 100 озброєних осіб, які розосередилися по периметру загону. Перша атака із застосуванням автоматів та підствольних гранатометів розпочалася біля 4-ї години та тривала близько 40 хвилин. Прикордонники її успішно відбіли. Передислокувавшись, нападники знову розпочали атакувати. Цього разу із позицій, обладнаних у вікнах багатоповерхівки, по прикордонникам прицільний вогонь вели снайпери.

Друга  і третя хвилі атаки також були відбиті. На території загону виникли осередкові пожежі. Серед прикордонників є поранені.

Терористи продовжують стягувати сили та озброєння до управління загону. Станом на 7.00 їх вже близько 400 осіб. На озброєнні у них помічені міномети  та ДШК.

За наявною інформацією, терористи заблокували мешканців будинку, що знаходиться поруч із частиною, та ведуть вогонь із вікон квартир мирних жителів, що унеможливлює для прикордонників ведення прицільного вогню. На жаль, допомога від Збройних сил та інших правоохоронних органів відсутня». 

координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляє в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», в ході штурму терористами Луганського прикордонного загону поранено 7 прикордонників. Про втрати серед бойовиків немає даних.

терористи використовують міномети і великокаліберні кулемети. При цьому до них постійно прибуває підкріплення – зараз загальна чисельність бойовиків сягає 500 осіб».

Своєю чергою, інтернет-видання «ОстроВ» повідомляє:  «Прикордонники проінформували підрозділи й сили АТО, які з ними взаємодіють. У рамках взаємодії на допомогу прикордонникам було вислано винищувач, однак вести прицільний «точечний» вогонь у місті він не зміг». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів