28 березня Янукович знову виступить у Ростові?, – «Вести»

15:35 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: babaikit/facebook.com

Про це повідомила в четвер ведуча передачі «Свежый взгляд» на «Радио Вести» Ксенія Туркова.

Як інформують сьогодні, 27 березня, «Вести», екс-президент України Віктор Янукович дасть у п'ятницю, 28 березня, прес-конференцію у російському місті Ростов-на-Дону. Про це повідомила в четвер ведуча передачі Свіжий погляд» на «Радио Вести» Ксенія Туркова.

Час поки не анонсований. Про що говоритиме колишній лідер держави – також невідомо.

Янукович вже двічі виступав у Ростові. Перша його поява на публіці відбулася 28 лютого. Тоді він заявив, що продовжує вважати себе легітимним президентом України та відповів на питання журналістів. Своєю чергою, 11 березня він лише зробив заяву для преси, натомість звертатися до нього зі запитаннями представникам ЗМІ не дали. 

Раніше джерела «Вестей» підтвердили, що Янукович залишив Підмосков'я, де перебував останнім часом. Колишній префект Північного адміністративного округу Москви Олег Мітволь повідомляв із цього приводу: «За моїми даними, Янукович дійсно кілька днів тому покинув свою резиденцію в Підмосков'ї, але відправився не до України, а на південь Росії – ймовірно, в Ростов».

Як повідомляв «Щоденний Львів», колишній міністр оборони та екс-секретар РНБО Євген Марчук прогнозує, що найближчі два дні – найкритичніший момент в історії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів