24-та Залізна бригада з Львівщини готова «виписати» росіянам і очікує підкріплення, – блогер (відео)

17:58 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Прес-центр АТО

Блогер з Луганська Сергій Іванов повідомив у вівторок, що «24-та готова виписати росіянам і очікує підкріплення, яке вже близько», а журналіст Роман Бочкала інформує «Не дарма 24-ку прозвали Залізною. Хлопці тримаються! І дають гідну відсіч».


Відео: «112 Україна»

Блогер з Луганська Сергій Іванов повідомив сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Бійці з 31-го відійшли на підготовлені позиції й приготувалися до відбиття атаки. Нібито один загиблий, семеро поранених, але дані уточнюються.

На даний час розвідка зафіксувала вісім танків, однак дві години тому надійшла інформація, що з Луганська в зазначеному напрямку вийшла колона бронетехніки. 24-та готова виписати росіянам піздюлей і очікує підкріплення, яке вже близько.

У наших артилеристів намітився дефіцит боєприпасів (зі 6-ї ранку гатять)  – просять вирішити. Крім того, є прохання включити в процес 17-ту танкову. Відступати з Кримського нікуди – річка».

А перед цим Сергій Іванов повідомляв сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«31-й блокпост на Бахмутці росіяни знищили. Після шестигодинного артобстрілу з усього, що тільки можливо, пішли танки. Наші спалили один, проте досі невідомо про те, яку кількість сил і техніки задіяно в цій операції, котра має своєю метою оточити селище Кримське, замкнувши 24-ту бригаду ЗСУ, яка базується там.

У Жолобок увійшли російські військові. Не сепари – русня».

Своєю чергоЮ урналіст Роман Бочкала повідомив сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«З приводу 31-го блок-посту. Відставити паніку. Пост не зданий. Просто наші хлопці здійснили перегрупування. Різницю вловлюєте?

І правильно зробили, оскільки впритул підійшли танки противника. Той, хто голосить, що «31-й здали», мабуть, ніколи там не був і не розуміє, що зі себе представляє цей опорний пункт.

Ворог хоче взяти під контроль Кримське. Лізе з трьох сторін. Але не дарма 24-ку (24-ту Залізну механізовану бригаду імені данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») прозвали Залізною. Хлопці тримаються! І дають гідну відсіч».

Натомість інформагенція «УНН» передає сьогодні, 20 січня, в повідомленні «Речник АТО: поблизу 31-го блокпосту триває бій»:

«У районі 31-го блокпосту на Бухмутській трасі у Луганській області наразі триває бій. Про це УНН повідомив речник АТО Роман Туровець.

«Відомо, що там зранку противник проявляв активність. Там відбувався масований обстріл позицій. Зокрема, в районі населеного пункту Кримське противник вдався до наступальних дій. Як ситуація розвивається буде відомо пізніше. За останніми даними, там триває бій», – повідомив Р.Туроцець.

Як повідомлялось, за за попередніми даними, які повідомив комбат батальйону «Донбас» С. Семенченко, терористи увійшли на 31-й блокпост, а 29-й блокпост у Луганській області потрапив під обстріл. Нагадаємо, що 31-й блокпост розташований на Бахмутській трасі. Як повідомлялося, там базується 24 бригада ЗСУ».

Про це повідомляється на сайті інформагенції «УНН». Тим часом телеканал «112 Україна» інформує в повідомленні «Семенченко: У бою за 31-й блокпост загинули двоє військовослужбовців»:

«В бою за 31-й блокпост загинули двоє військовослужбовців. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко.

«Ситуація зараз робоча. Ніяких приводів для паніки. Хроніка подій: з ранку йшла артилерійська підготовка, лупили по 31 блокпосту з усіх калібрів і типів знарядь.

Зараз 31 блокпост залишений – це за даними наших сусідів, армійців. Ми знаходимося тут же в районі з батальйоном «Донбас». За попередніми даними, 2 загиблих і поки не відомо мені про кількість поранених», – заявив Семенченко».

Про це повідомляється на сайті телеканалу «112 Україна». Натомість на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» Семен Семенченко повідомив у вівторок:

«31-й і 29-й блокпости. Луганська область. Зранку, в результаті шестигодинної артпідготовки, завдані серйозні пошкодження 31-му блокпосту, завдано удару в напрямку Кримського важкою технікою терористів.

В армійських підрозділах, які утримують ці опорні пункти, –значна кількість «300-х» (поранених. – «ЩЛ»), даних по «200-х» (полеглих. – «ЩЛ») даних немає. За попередніми даними в селище Жолобок увійшли російські групи. Знищено кілька одиниць бронетехніки противника.

Йде бій, є безпосередня загроза обом блокпостах. Частини батальйону «Донбас» знаходяться в районі, а також частини Нацгвардії і ВСУ приведено в бойову готовність.

Маса запитань до командування сектором. Вони будуть поставлені в комітеті з питань національної безпеки і оборони після ліквідації загроз прориву. Слава Україні!

P.S. За попередніми даними терористи увійшли на 31-й блокпост (інформація перевіряється), 29 блок пост обстрілюється з далекобійної артилерії».

Своєю чергою, «Громадське телебачення» передає в повідомленні «Луганщина: Військові залишили 31-й блокпост, за 29-й триває бій»:

«В результаті артилерійського обстрілу, 31-й блокпост на Луганщині, зазнав серйозних пошкоджень та був зданий під час бою із сепаратистами. Ці дані «Громадському» підтвердили військові, що дислокуються в цьому районі.

Окрім того, сьогодній бойовики завдали ударів важкою технікою в напрямку Кримського. Відомо про значну кількість поранених.

За попередніми даними, групи бойовиків зайшли у селище Жолобок. Зараз під загрозою опинилися 31-й та 29-й блокпости, триває бій. Всі військові частини, які перебувають у цьому районі приведені у бойову готовність».

Про це повідомляється на сайті «Громадського телебачення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів