2 липня президент Польщі стане почесним доктором Львівського університету імені Івана Франка, – ЗМІ (оновлено)

14:45 29 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Представник прес-служби глави РП Анетта Чарнецька повідомила в понеділок: «У четвер, 2 липня, президент Броніслав Коморовський здійснить візит до Львова».

Президент Польщі Броніслав Коморовський 2 липня побуває у Львові. Про це повідомила власному кореспондентові агенції Укрінформ у Польщі представник прес-служби її президента РП Анетта Чарнецька.

«У четвер, 2 липня, президент Броніслав Коморовський здійснить візит до Львова», – зазначила Чернецька.

За її словами, візит Коморовського в Україні обмежиться лише перебуванням у Львові. Про це повідомили сьогодні, 29 червня, на сайті Укрінформу, де також додали від себе:

«За неофіційною інформацією, Коморовський у Львові отримає почесний титул доктора («Doctor Honoris Causa») Львівського національного університету імені Івана Франка.

Востаннє Коморовський побував з візитом в Україні 8-9 квітня. Він виступив із промовою у Верховній Раді, а також взяв участь у вшануванні жертв Катинського злочину на території Національно-культурного заповідника «Биківнянські могили», де є польське військове кладовище.

Коморовський наприкінці травня програв у другому турі президентських виборів представнику опозиційної партії “Право і Справедливість» Анджею Дуді.

Церемонія інавгурації Дуда на президентську посаду відбудеться 6 серпня».

Раніше в інтернет-виданні «Європейська правда» передали сьогодні, 29 червня: «Президент Польщі Броніслав Коморовський відвідає з робочим візитом Львів 2 липня. Подробиці візиту поки що невідомі», – повідомляє Інтерфакс-Україна». За попередньою інформацією, 2 липня у Львові відбудеться зустріч Коморовського з українським президентом Петром Порошенком. Наразі на сайті глави української держави зустріч поки не анонсується».

Про це повідомили сьогодні, 29 червня, в інтернет-виданні «Європейська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів