Новини Львова (cтор. 8100)

17:11 4 жовтня 2013 р.

Польський режисер Гжегож Корчак запрошує львів'ян знятися у фільмі «Запах Львова»

Польський режисер Гжегож Корчак запрошує львів'ян стати частинкою фільму «Запах Львова», який покажуть 14 жовтня в Палаці мистецтв у рамках міжнародного проекту Art Meetings. Зйомки відбудуться 8 та 9 жовтня з 6.00 до 18.00 год біля Палацу мистецтв. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Культура

Фото для новини

16:53 4 жовтня 2013 р.

Тільки три ЗМІ Львівщини з 8-ми, що вибрані для моніторингу, не розмістили замовні матеріали про "карпатську" «водку «Мороша»

ЛОГО «Львівський прес-клуб» у рамках проекту «У-Медіа» міжнародної громадської організації «Інтерньюз Нетворк» з 9 до 15 вересня 2013 року моніторила шість друкованих видань у Львівській області - «Високий замок», «Експрес», «Львівська пошта», «Львівська газета», «Ратуша», «Комсомольская правда в Украине» (львівські сторінки) і дві інформаційні агенції - «ZIK» і «Zaxid.net».

Культура

Фото для новини

16:51 4 жовтня 2013 р.

«Правдошукач» шукає в Держархіві Львівської області компромат на Ірину Фаріон

15 жовтня 2013 р. Окружний адміністративний суд міста Києва розгляне позов редактора газети «Правдошукач» Юрія Шеляженка до Державного архіву Львівської області про доступ до фондів партiйного комiтету комуністичної партії України та комсомольської організації Львiвського державного унiверситету iм. I. Франка за період з 1980 по 1991 рік.

Політика

14:41 4 жовтня 2013 р.

На кордоні України з Росією підірвав себе чеченець?

Чоловік, який нелегально в'їхав в Україну з боку Росії, підірвав себе на прикордонному посту "Бачівськ" у Сумській області. Як повідомили у Державній прикордонній службі України, інцидент стався близько першої години ночі. Чоловік загинув, двох прикордонників у тяжкому стані відправили до лікарні.

Кримінал

Фото для новини

13:47 4 жовтня 2013 р.

У Львові три роки безкарно крадуть австрійську бруківку – міськрада і міліція на це не реагують

Міліція Львівщини з 2010 до 2013 року одержала 33 заяви про крадіжку бруківки у Львові. З них тільки одне кримінальне провадження - минулого місяця - скеровано до суду. Всі решта випадки потрактовані як «відсутність в діянні складу злочину». Львівська міська рада не подала до міліції жодної заяви про крадіжку бруківки. Ринкова ціна одного каменя становить 7-8 євро.

Кримінал