Новини Львова (cтор. 8096)

Фото для новини

18:10 6 листопада 2013 р.

Історики проти ліквідації Інституту археографії НАН

Кулуарне прийняття рішень щодо реформування важливих академічних осередків - неприпустиме, наголошують у спільному листі на захист Інституту української археографії та джерелознавства НАН України колективи Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» і Центру досліджень визвольного руху.

Історія

Фото для новини

15:38 6 листопада 2013 р.

Бідність ослаблює імунітет і ДНК

Фінансове неблагополуччя у дитинстві вкорочує в імунних клітинах особливі ділянки ДНК, які захищають молекулу від пошкоджень, що послаблює захист організму від інфекцій, йдеться у статті, опублікованій в журналі Brain, Behavior and Immunity".

Медицина

15:34 6 листопада 2013 р.

Львів обклеїли листівками, де Салу нагадали про дружбу з російським кримінальним авторитетом Максимом Курочкіним

«Чому українці у Львові давно не люблять Сала», – листівки з такою назвою з’явились на вулицях Львова в ніч з 5-го на 6-те листопада. В листівках описані 5 моментів біографії нового губернатора Львівщини – екс-очільника ГУ УМВС у Львівській області Олега Сала. Про це інформує громадський рух "Відсіч".

Ситуації

15:02 6 листопада 2013 р.

Нардепи "Львівщини" закликали обласних депутатів принципово оцінити Сала

Народні депутати України, члени міжфракційного депутатського об'єднання "Львівщина" у ВРУ поширили заяву, в якій закликали депутатський корпус Львівської обласної ради скликати позачергову сесію і дати принципову оцінку останньому кадровому призначенню в області Президентом України.

Політика