Волонтерська група «Аеророзвідка Львів» передала бійцям уже п'ятий безпілотник (відео)

17:40 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

Заступник командира мінометної батареї 24-ї механізованої бригади Тарас Гривул повідомив, що подарунок зі Львова дозволить підвищити ефективність роботи стрілецької зброї та серйозної артилерії.

Львівські волонтери передали бійцям 24-ї бригади безпілотник, який може розвивати швидкість до 110 кілометрів за годину. А без підзарядки він літає понад годину.

Цей пристрій здатен фіксувати зображення на відстані майже двадцяти кілометрів.

Відьак безпілотник здійснюватиме розвідувальні операції на Луганщині, де на північній території області дислокуються українські військові.

Це вже п'ятий за ліком безпілотник, який передала на передову волонтерська група «Аеророзвідка Львів». Координатор розробки безпілотників Назар Тимошик описав принади апарата так: «Є камера з тридцятикратним зумом, є бортова камера, є дві «full hd» камери, які дозволяють бачити вниз та вперед. Можна корегувати вогонь. Відбуваються вибухи, ти все бачиш, кажеш: попав не попав».

А заступник командира мінометної батареї 24-ї механізованої бригади Тарас Гривул, розповів про подарований безпілотник: «Дозволяє зменшити власні витрати, по-друге, - підвищити ефективність роботи стрілецької зброї та серйозної артилерії. Це є як і розвідка, так і допомога в дуже багатьох питаннях».

Про це повідомили сьогодні, 10 червня, на телевізійному «5 каналі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів