Відсьогодні у Львові курсуватимуть нічні маршрутні автобуси (оновлено)

14:50 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Віктор Щир, «прийнято рішення про проведення обстеження нічних маршрутів у нашому місті на три місяці».

17 червня виконавчий комітет Львівської міської погодив департаменту житлового  господарства та інфраструктури організувати вивчення попиту населення на нічні автомобільні перевезення через обстеження пасажиропотоків мережі нічних міських автобусних маршрутів загального користування. Термін обстеження – з 1 липня по 1 листопада.

Автобуси курсуватимуть за сімома маршрутами. На час обстеження на кожному нічному маршруті працюватиме по одному автобусу. Вартість проїзду – вісім гривень на одну поїздку. Посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють. Інтервал руху становитиме від однієї години до однієї години й 20 хвилинг. Обстеження проводитиме ЛК АТП-1. 

Начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир зазначив: «Прийнято рішення про проведення обстеження нічних маршрутів у нашому місті на три місяці. Тариф на ці три місяці буде складати 8 грн, тому що ми не знаємо реального пасажиропотоку на всіх нічних маршрутах. Три місяці нам дається, щоб провести реальне обстеження пасажиропотоку, тоді будемо знати, яка реальна потреба в цьому проекті. Може бути і більше маршрутів, якщо буде потреба. Може бути і більша кількість автобусів на кожному маршруті, може  і тариф бути інший. Все залежить від пасажиропотоку».

Нічні маршрути з’єднуватимуть спальні райони з центром міста та залізничним вокзалом. Про це повідомили вчора, 30 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де згодом додали:

«За словами директора ЛКП АТП-1 Михайла Сидоровича, після перших днів роботи інтервали руху нічних автобусів можуть бути змінені, також можуть бути відкореговані маршрути руху. «Кілька днів попрацюємо, подивимось, і відповідно до потреб пасажирів можуть бути відкореговані інтервали руху та маршрути нічних автобусів», – сказав Михайло Стидорович».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів