В академічній гімназії при «Львівській політехніці» зібрали 12 тисяч грн на лікування пораненого воїна

13:00 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Як повідомили прес-службі в п'ятницю в прес-службі навчального закладу, в академічній гімназії відбувся благодійний «солодкий» ярмарок, а виручені кошти від нього діти передали воїну, пораненому в зоні АТО.

У прес-служба Національного університету «Львівська політехніка» повідомили сьогодні, 5 грудня, «Щоденному Львову», що в академічній гімназії при цьому вищому навчального закладі політехніці 12 тисяч грн на лікування пораненого воїна. У повідомленні також конкретизують:

«Мабуть, ще ніколи спортивний зал Академічної гімназії, що діє при Національному університеті «Львівська політехніка», був таким гамірним. Тут відбувся благодійний солодкий ярмарок.

Його ініціювали активісти гімназійного парламенту. Самі учні, їхні батьки випікали вдома різноманітні смаколики – торти, медівники тістечка, печиво.

Купували батьки, вчителі, самі учні. З тим, що залишилося, пішли до «Львівської політехніки», насамперед – до її очільників, які теж долучилися до благогійної акції

Ціни на солодощі ніхто не «збивав». Навпаки – за маленькі тістечка, грибочки давали і 50, і 100 гривень. Всього вторгували 12 тисяч гривень. 

Зібрані кошти підуть на лікування бійця із зони АТО Володимира Гери, який дістав у бою важке поранення. Йому вже зробили шість операцій. Попереду – найскладніша, на спинному мозку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів