У Львові вп’яте розгорнуть «Місто професій»

10:10 17 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 19 травня, в парку імені Івана Франка реалізовуватимуть наймасштабніший профорієнтаційний проект в Україні.

Про це повідомили сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «В суботу у Львові кожна дитина зможе «влаштуватися на роботу» –  стартує п’ятий сезон національного соціального проекту «Місто професій». Це наймасштабніший профорієнтаційний проект в Україні, участь у якому можуть брати діти віком від трьох до 18 років.

«На вході до паркової зони кожна дитина зможе отримати паспорт та «влаштуватись на роботу». Ознайомлювати діток з особливостями кожної професії будуть справжні фахівці своєї справи –  поліцейські, рятувальні-пожежники, будівельники, лікарі, фармацевти, футболісти та інші», – поінформували також у міськраді.

«Головна мета проекту – продемонструвати дітям можливості дорослого світу, щоб кожен мав змогу обрати в майбутньому не просто професію, а улюблену справу. Організатори запрошують усіх охочих в суботу, 19 травня, у парку імені Івана Франка з 12.00 до 16.00. Вхід дорослим – тільки у супроводі дітей!», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів