У Львові розпочалася конференція «Е-освіта»

12:10 9 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 9 жовтня, в приміщенні компанії «SoftServe» у Львові розпочалася зустріч освітян у рамках десятої конференції «Е-освіта».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Близько 120 вчителів інформатики, керівників закладів освіти та їх заступників спілкуються про використання електронних технологій у навчально-виховному процесі, залучення їх до подальшого впровадження технологічних та педагогічних рішень у всіх школах міста. Організатором конференції є управління інформаційних технологій у співпраці з управлінням освіти Львівської міської ради».

«Конференція «Е-освіта» має за мету дати учасникам інструменти створення та використання електронних технологій у навчально-виховному процесі, залучити їх до подальшого впровадження технологічних та педагогічних рішень у кожній школі міста. Десята конференції «Е-освіта» присвячена поєднанню ІТ та викладання творчих предметів у школах», – поінформували також у міськраді.

«На конференції розглядають питання «Креативні навички та навіщо вони потрібні», «Просторова уява та мислення інноваторів»; «Поєднання інновацій та мистецтва. Традиційно спікерами є спеціалісти-практики добре відомі у своїй галузі», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів