У Львові організували літню школу «Дослідник-2016»

22:22 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Співробітники патрульної поліції та ювенальної превенції співпрацюють з пластунами в неформальній обстановці.

«6 червня у Львові розпочалася Літня школа «Дослідник-2016», яка триватиме впродовж цілого тижня та завершиться урочистим закриттям 10 червня», – повідомили сьогодні, 8 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Це кінцевий етап програми «Дослідники», у якій беруть участь учні із шести львівських шкіл. Під час занять співробітники патрульної поліції та ювенальної превенції у співпраці з пластунами говорять з учнями в неформальній обстановці та ознайомлюють їх з правилами особистої та інформаційної безпеки, з основами кримінального права та роботою поліції загалом.

Окрім того, юні дослідники мають змогу взяти участь у певних проектах на користь громади на основі отриманих знань із майстер-класів, проведених членами таких громадських організацій як «Самопоміч», «Товариство Червоного Хреста», представниками психологічної та вибухо-технічної служби. Програма «Дослідники» є частиною більш широкої ініціативи проекту реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні – моделі співпраці школи та поліції, яка спрямована на розширення співробітництва між поліцією і школами з метою попередження злочинності. Така ж літня школа відбуватиметься наступного тижня, а саме з 13 по 17 червня в Івано-Франківську для місцевих дослідників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів