Львівські політехніки передали військовому шпиталю апарат штучної вентиляції легенів (відео, оновлено)

09:28 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, частину грошей на апарат штучної вентиляції легенів загальною вартістю 245 тисяч грн вдалося зібрати завдяки розпочатому ще у січні цього року колективному збору коштів, а також під час благодійного концерту, організованого Товариством «Просвіта» за участю художніх колективів університету.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила сьогодні, 29 жовтня: «Львівський військовий шпиталь отримав апарат штучної вентиляції легенів. Медичне обладнання придбали студенти та викладачі національного університету «Львівська політехніка». Завдяки цьому медобладнанню поранені бійці матимуть більше шансів вижити і менше шансів отримати каліцтво».

Натомість у прес-службі міської ради повідомляли у вівторок «Щоденному Львову», що до збору коштів на потреби Українського війська долучилися практично всі працівники Національного університету «Львівська політехніка». Частину грошей на апарат штучної вентиляції легенів загальною вартістю 245 тисяч гривень вдалося зібрати завдяки розпочатому ще у січні цього року колективному збору коштів, а також під час благодійного концерту, організованого Товариством «Просвіта» за участю художніх колективів університету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів