Студенти й викладачі Львівської фінансової академії протестують проти її приєднання до ЛНУ (відео)

15:36 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Студентка першого курсу Львівської державної фінансової академії Лілія Джиговська пояснила: «Ми вибрали цей навчальний заклад для того, щоб вчитися тут».

У Львові студенти та викладачі скандальної державної фінансової академії вийшли на мітинг. Під стінами свого навчального закладу учасники акції висловили невдоволення,  що їхній навчальний заклад приєднують до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Таке розпорядження Кабміну в академії отримали відразу після того, як на хабарі правоохоронці впіймали ректора фінакадемії Петра Буряка. Інцидент стався ще на початку березня. Тоді Буряка затримали із двома тисячами доларів, наче за вакансію викладача у навчальному закладі.

Студентка першого курсу Львівської державної фінансової академії Лілія Джиговська пояснила: «Ми вибрали цей навчальний заклад для того, щоб вчитися тут. Тут чудові викладачі, в нас висококваліфікований кадровий склад, ми хочемо тут вчитися і відстоюємо свої права». 

Натомість завідувач кафедри економіки та менеджменту Львівської державної фінансової академії Борис Карпінський стверджує: «Якщо уряд хоче реформ, то було б розумніше і доцільніше приєднувати інші факультети економічного профілю до нас, до спеціалізованого навчального закладу. Тим більше, який займає абсолютно лідируючі позиції на освітній фінансовій ниві».

Про це повідомили сьогодні, 10 червня, в програмі «Подробиці» на телеканалі «Інтер».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів