Сьогодні у львівській Академії сухопутних військ – День відкритих дверей

12:08 24 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Василь Пилип'юк / asv.gov.ua

Упродовж 24 серпня на території вищого військового навчального закладу та в центрі міста заплановано проведення низки подій, долучитись до яких зможуть усі охочі.

«Сьогодні, 24 серпня, з нагоди  24-ої річниці Незалежності України у Львові відбудеться низка заходів. Зокрема,  від 10.30 до 17.00 проходитиме День відкритих дверей в Академії сухопутних військ, під час якого усі охочі зможуть оглянути навчально-матеріальну базу навчального закладу, зразки бронетанкової і стрілецької зброї та послухати виступ Військового оркестру Академії сухопутних військ та Зразково-показового  військового оркестру Сухопутних військ Республіки Польща. Окрім того, Військовий оркестр Академії сухопутних військ та Зразково-показовий військовий оркестр Сухопутних військ Республіки Польща пройдуть святковою ходою центральною частиною м. Львова і виступлять біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької та на площі Ринок», – повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради. Раніше в прес-службі міської ради розповіли про це ж таке:

«Львівська Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного також долучиться до відзначення Дня Незалежності України. Впродовж 24 серпня на території цього вищого військового навчального закладу та в центрі Львова заплановано проведення низки подій, долучитись до яких зможуть усі охочі.

Зокрема, 24 серпня о 10.30 львів’ян запрошують на день відкритих дверей, де можна буде не лише ознайомитись із процесом навчання, а й оглянути озброєння та військову техніку, а також відкриту напередодні Алею слави Академії. Окрім того, о 12.00 можна буде послухати Зразково-показовий оркестр Республіки Польща, а опісля, о 15.00, спільно з військовим оркестром Академії вони виступатимуть біля Порохової вежі. 

Звідти ж колоною Зразково-показовий оркестр Республіки Польща вирушить до Оперного театру, а військовий оркестр Академії сухопутних військ виступить на пл. Ринок. Двері Академії будуть відчинені для відвідувачів до 16.00. Саму ж Алею слави відкриватимуть 23 серпня об 11.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів