Сьогодні о 10:30 у Львівській політехніці – лекція відомого економіста Богдана Гаврилишина

10:22 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» у прес-службі вищого навчального закладу, в актовій залі його І-го корпусу відбудеться, окрім лекції «Молодь змінить Україну», дискусія з цієї проблематики.

У прес-службі Національного університету «Львівська політехніка» повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 23 жовтня, о 10:30 у ньому – лекція визначного теоретика в галузі економіки, дійсного члена Римського Клубу, ініціатора проведення світових економічних форумів у Давосі Богдана Гаврилишина. У повідомленні також конкретизують:

«Місце проведення: актова зала І-го навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Карпінського 2/4, II поверх). Дата і час проведення: 24 жовтня 2014 року, початок о 10:30 год.

Організатор зустрічі: Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка». У програмі зустрічі: лекція Богадан Гаврилишина «Молодь змінить Україну», а також дискусія із заданої проблематики.

Богдан Гаврилишин сьогодні робить ставку на молодь. Він стверджує : «Бути радником президентів, голів Верховної Ради чи прем’єр-міністрів – пусте марнування часу, і краще зосередити мою енергію і ресурси, які в мене були, на допомогу появі справжньої політичної еліти з нової генерації, не обтяженої радянською спадщиною» 

Саме тому Богдан Дмитрович створив програму «Молодь змінить Україну» і представлятиме її під час анонсованої зустрічі. 

Богдан Гаврилишин – українець зі світовим ім’ям. Колишній лісоруб, а зараз, завдяки непересічному розуму та наполегливій праці, визначний теоретик в галузі економіки, експерт світової проблематики, дійсний член Римського Клубу, ініціатор проведення економічних форумів у Давосі, член Світової академії мистецтв і науки, член Міжнародної академії менеджменту, доктор економіки університету Женеви, почесний доктор багатьох університетів світу й України, радник перших осіб України, голова Наглядової ради Міжнародного інституту менеджменту МІМ-Київ та «Благодійного Фонду Богдана Гаврилишин». І це ще далеко не всі заслуги відомого українця. 

Місією фонду є допомога людям з нової генерації навчитись працювати в командах, підготуватись до провідної ролі в суспільстві, мобілізуватися, створити «критичні маси», активізуватися в політичному і суспільному житті України.

Модератор зустрічі: директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків з діаспорою Ірина Ключковська.

За довідками звертатися: тел. 258-01-51; 258-01-61, e-mail: press@miok.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів