Сьогодні картографи навчатимуть львів’ян змінювати карти «Google»

13:16 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, захід відбуватиметься з 15.00 до 18.00 у приміщенні антикафе «КоММуна» на вулиці Галицькій, 1 (2-й поверх).

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 3 вересня, «Google», за підтримки міської ради та в рамках проекту «Цифрове перетворення Львова», проведе освітній семінар щодо роботи з Картографом Google. Захід відбуватиметься з 15.00 до 18.00 у приміщенні антикафе «КоММуна» на вулиці Галицькій, 1 (2-й поверх). У повідомленні також зазначено:

«Для участі необхідно зареєструватися. Зокрема, під час семінару можна буде дізнатись, що таке «Картограф «Google», як наповнити карту міста корисною інформацією та як нанести на неї свій дім, організацію чи підприємство. 

Семінар складатиметься з теоретичної та практичної частин. Кожен з учасників зможе протестувати на практиці отримані знання та спробувати нанести свої об’єкти. 

Семінар проводитиме досвідчений картограф та експерт високого рівня. Зареєструватися на семінар можна за посиланням: http://bit.ly/1rxrHkb

Також організатори закликають взяти із собою ноутбук або планшет для отримання максимальної користі від семінару».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів