Школярі викладають у Львові одноліткам англійську мову та екологічну культуру

13:45 7 вересня 2017 р.

У міськраді запевнили: «Діти дуже серйозно підійшли до підготовки проекту».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 7 вересня: «Учні випускних класів школи-інтернату №2 спільно з однолітками зі школи-садка «Софія», приватної школи «Ерудит», класичної гімназії при Львівському національному університеті імені Івана Франка, Львівської лінгвістичної гімназії, школи-гімназії міжнародних відносин імені Василя Стуса взяли участь у проекті «Всебічний розвиток особистості через англійську мову». Темою першого уроку була «Екологічна культура – шлях до сталого розвитку та енергонезалежності України».

«Учні школи-інтернату №2 разом із школярами з інших шкіл, які долучались до проекту, вирішили продовжити тематику першого уроку і, застосовуючи свої знання з англійської мови, навчати дітей бути екологічно свідомими. Так виник проект «Захист навколишнього середовища – «Protection of the environment», – поінформували також у міськраді.

Директор школи-інтернату №2 Андрій Закалюк запевнив: «Оскільки в суспільстві побутує стереотип про дітей, які навчаються і проживають в інтернатах, ми пропонуємо руйнувати цей стереотип. Наші учні втілюють в життя наступний проект, завдяки якому, учасники зможуть відчути себе більш впевнено і як громадяни своєї держави, і як учні.

Діти дуже серйозно підійшли до підготовки проекту. Кожен з них, приклав багато зусиль для того, щоб підготувати необхідний матеріал. Учасники самостійно, у канікулярний час, готувалися до занять, шукали різноманітні цікаві і пізнавальні завдання, зустрічалися та обговорювали деталі проекту. Тому з нетерпінням чекали його реалізації».

А учасниця проекту Юлія розповіла: «Ми зібрали групу зі шести учнів зі школи-інтернату і шести учнів з інших шкіл. Це учні 10 та 11 класів. Ми проводимо уроки англійською мовою і спілкуємось на екологічну тематику».

Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів