Начальник управліннія освіти Львівської міськради запевнила, що у ньому не було обшуків

18:20 4 вересня 2017 р.

Начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик

Начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик
Фото: city-adm.lviv.ua

Зоряна Довганик пояснила: «До нас з листом звернулися представники Служби Безпеки України щодо надання копій документів, які стосуються електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів».

У Львівській міськраді повідомили в понеділок: «Сьогодні, 4 вересня, працівники СБУ отримали копії документів в управлінні освіти Львівської міської ради, які стосувалися електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади. Як повідомили в управлінні освіти, жодних обшуків не проводили».

Начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик запевнила: «Жодних обшуків в управлінні освіти сьогодні не відбувалося. До нас з листом звернулися представники Служби Безпеки України щодо надання копій документів, які стосуються електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів. Ми змогли їм надати копії наказів управління, які стосуються відповідальних осіб, копії положення про електронну реєстрацію та копії, власне, рішення виконавчого комітету щодо функціонування електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів».

Зоряна Довганик також повідомила: «У вересні у місті будуть відкриті групи короткотривалого перебування для тих дітей, які не змогли цього року потрапити у дошкільні навчальні заклади. В цьому році ми мали значну кількість питань від тих батьків, яких діти не змогли потрапити на 2017 рік у дошкільний навчальний заклад. Це стосувалося невчасної реєстрації, це стосувалося того, що не завжди інформація, оскільки вона була неповною, була перенесена із старої бази у нову».

Начальник управління освіти Львівської міської ради також розповіла: «З 1 вересня ми прийняли у садочки в межах семи тисяч дітей. Ми опрацювали усі звернення батьків, при необхідності їхня заявка була перенесена до наступного року. Ті діти, які в цьому році не потрапили до дошкільних навчальних закладів, їхня електронна заявка автоматично перереєстровується на наступний рік.  В межах 3800 дітей не потрапили у садочки. І на даний час ми працюємо над тим, аби створити групи короткотривалого перебування дітей у дошкільних навчальних закладах. Вони зможуть відвідувати садочок в першій або в другій половині дня. І це дозволить прилаштувати на половину дня усіх дітей, які не потрапили у садочки. Такі групи короткотривалого перебування будуть створені в тих садочках, де немає можливості створити повноцінної групи».

Про це поінформували сьогодні, 4 вересня, в прес-службі Львівської міськради. Як повідомляв «ЩЛ», у «Львівському порталі» запевнили в понеділок, 4 вересня, з посиланням на власні джерела, що СБУ спільно з Національною поліцією проводить виїмку в приміщеннях управлінні освіти Львівської міськради  на площі Ринок, 9 в рамках кримінального провадження за статтею 363 Кримінального кодексу України (порушення правил експлуатації електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку або порядку чи правил захисту інформації, яка в них оброблюється).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів