На Львівщині відкриють реконструйований дитсадок

12:15 28 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Енергоефективне місто Жовква» в інтернет-мережі «Facebook»

В облдержадміністрації запевнили, що в п’ятницю, 29 вересня, у Жовкві відкриють оновлений за європейськими стандартами дошкільний навчальний заклад №2 «Калинонька».

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також запевнили: «Реконструкція дитсадка відбувалася у межах проекту «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється». Під час реконструкції дошкільного навчального закладу замінили дах, встановили енергозберігаючі вікна і двері, утеплили фасад, замінили систему електропостачання, каналізацію, вентиляції, а також встановили сонячний колектор, системи збору води, індивідуальний тепловий пункт, систему централізованої вентиляції».
«Заходи, які провели, дозволять зменшити енергоспоживання дошкільного навчального закладу на 120 мегават на рік або на 60%, зробити його більш ефективним, перебування дітей – комфортним та безпечним. Роботи з реконструкції дитсадка розпочалися наприкінці квітня і тривали до вересня», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів