Міський голова Львова призначив своїм радником студентського мера

15:40 23 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Студентська рада Львова» в інтернет-мережі «Facebook»

Руслан Сагановський анонсував «формування потужної команди».

У прес-службі ЛМР повідомили в середу, що сьогодні, 23 листопада, новий студентський мер Львова Руслан Сагановський отримав посвідку позаштатного радника міського голови з питань студентського самоврядування. Він також анонсував: «Нашими подальшими діями будуть формування потужної команди, формування представників вищих навчальних закладів в студентській раді Львова. Це є аналіз, це є ідеї нові, це є потужна команда з працівників, з активістів, для того щоб запустити рушій того, що ми показуємо місту, що ми є».

Руслан Сагановський також запевнив: «А фінанси з міського бюджету будуть спрямовані на покращення студмістечок. Це буде спільне фінансування вищих навчальних закладів та Львівською міською радою».

У прес-службі ЛМР повідомили також, що студентський мер Сагановський Руслан Миронович народився 11 квітня 1995 року у Львові, в якому закінчив у 2013 році середню загальноосвітню школу №95, у якій був головою учнівського самоврядування. А з вересня 2013 року навчається на факультеті міжнародних відносин Львівського Національного університету імені Івана Франка. Наразі – на четвертому курсі. А з вересня 2016 року він – ще й на заочній формі навчання юридичного факультету Львівського Національного університету імені Івана Франка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів