Львів'яни закликають не переносити до Харкова факультети військової академії

14:00 10 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки зі сторінки Олександра Ганущина в інтернет-мережі «Facebook»

У понеділок, 10 липня, в інтернет-мережі «Facebook» розпочався флешмоб на підтримку Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

У середу, 12 липня, уряд розгляне питання створення нового інституту танкових військ у Харкові й передачу йому частини факультетів львівської Національної академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Відтак, у понеділок, 10 липня, в інтернет-мережі «Facebook» розпочався флешмоб на підтримку львівської військової академії, учасники якого вважають: «Результатом такого необдуманого рішення будуть не тільки значні видатки з державного бюджету, а й розвал НАТОвської концепції військової освіти та фактичне знищення академії Сухопутних військ у Львові».

Перший пост зі закликом відмовитися від перенесення частини факультетів до Харкова й підписати петицію на підтримку львівської Національної академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного опублікувала на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» журналіст в волонтер Ксенія Клим. Зокрема до флеш-мобу долучився на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів