Київські ліцеїсти прагнуть навчатися у львівській військовій академії

22:20 7 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Особливе зацікавлення богунівців викликала Алея слави випускників.

«У рамках Дня відкритих дверей до Національної академії сухопутних військ завітали близько 50 вихованців Київського військового ліцею імені Івана Богуна – повідомили у вищому навчальному закладі, де також розповіли подробиці:

«На початку заходу у клубі вишу про умови навчання та вступу до Академії юнакам розповів відповідальний секретар приймальної комісії – капітан Дмитро Григорчук. Ближче ознайомитися із навчально-матеріальною і соціально-побутовою інфраструктурою ліцеїсти мали змогу, оглянувши провідні кафедри, центр імітаційного моделювання, стрілецький навчально-тренувальний комплекс, навчально-тренувальний комплекс стрільби та водіння, їдальню, казарми та музей історії Академії.

Своєю потужністю дуже вразила хлопців бойова техніка, яка стоїть на озброєнні Сухопутних військ Збройних Сил України та, в якості навчальної, розташована на території закладу. Особливе зацікавлення у майбутніх вступників викликала Алея слави випускників Академії, де вони більше дізналися про вихованців вишу, які віддали своє життя та здоров’я за незалежність України та були відзначені державними нагородами за виконання завдань в зоні антитерористичної операції.

Під час візиту до Національної академії ліцеїсти також ознайомилися із історією древнього Львова, відвідавши музеї та інші визначні історичні місця міста Лева. Покидаючи стіни Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного багато юнаків не приховували свого захоплення від перебування у стінах навчального закладу та свого бажання у майбутньому здобувати офіцерський чин саме тут».

Про це повідомили на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фоторепортаж з Дня відкритих дверей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів