13415 випускників зареєструвалися на Львівщині для проходження ЗНО

13:28 18 травня 2017 р.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться з 15 до 23 червня.

«Наступного тижня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Обов’язковий предмет – українська мова та література, випускники складатимуть вже 23 травня. Результати тестування зарахують як оцінку за державну підсумкову атестацію», –повідомили сьогодні, 18 травня, під час прес-конференції «ЗНО-2017. Старт» за участі директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій та директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк. 

Лариса Середяк зазначила також: «До ДПА прирівняють також результати тесту з математики або історії України, на вибір. Третій предмет випускник має право вибрати із 12 запропонованих. Ці предмети будуть прирівняні до державної підсумкової атестації і оцінюватимуться за шкалою від 1-12 балів. «Учасник ЗНО може здати максимум чотири предмети. Триватиме тестування до 16 червня». 

А Любомира Мандзій розповіла: «Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться з 15 до 23 червня. Їх опублікують на особистих сторінках учасників ЗНО-2017 на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Додаткова сесія ЗНО-2017 триватиме з 3 до 12 липня. В ній зможуть взяти участь ті випускники, які пропустили основну сесію тестування з поважних причин».

«До пункту тестування учасник може потрапити лише за наявності сертифікату ЗНО, документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені у сертифікаті) та запрошення-перепустки. Також при собі треба мати ручку з пастою чорного кольору (можна дві – про запас). За бажанням чи можна взяти з собою прозору пляшку з водою», – поінформували також під час прес-конференції

А Лариса Середяк наголосила, що під час проходження тестування заборонено використовувати в пункті ЗНО та мати при собі телефони, планшети, флешки тощо. Цього року інструктори в аудиторії звертатимуть особливу увагу і на наявність в учасників смарт-годинників.

«Всього для проходження ЗНО-2017 на Львівщині зареєструвалися зареєструвались 16 093 особи, 13 415 з яких – випускники шкіл області у цьому році», – повідомили також сьогодні, 18 травня, Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів