Загрози для життя госпіталізованих у львівську лікарню гірників немає, – ЛМР

09:45 3 березня 2017 р.

В управлінні охорони здоров'я ЛМР запевнили, що стан усіх передених із Червоноградської лікарні 20 пацієнтів стабільний.

В управлінні охорони здоров'я Львівської міськради повідомили сьогодні, 3 березня: «Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля» під Червоноградом перевезли з Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. На ранок стан усіх 20 пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і загрози для життя постраждалих немає».

Начальник управління охорони здоров’я міста ЛМР Володимир Зуб зазначив: «20 постраждалих на шахті «Степова», які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні, поетапно, з 20.00 до третьої години ночі були доставлені до 8-ї лікарні. Впродовж ночі проводилися лікувальні заходи, і на ранок стан усіх пацієнтів стабільний, у частини – середньої важкості.

Чиновник також повідомив: «Важкість стану зумовлюється опіками дихальних шляхів, у деяких пацієнтів також опіками обличчя і кістей. На даний момент загрози для життя жодного пацієнта немає. Всі отримують необхідну терапію, з постраждалими працюють психологи».

Про це поінформували сьогодні, 3 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів