У Львівському обласному госпіталі у Винниках запрацює «єдине вікно» для учасників війни

17:55 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: guoz.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, в одному приміщенні для бійців зосередять медичну й соціальні служби та можна буде отримати і юридичну консультацію й оформити пільги, працюватиме також комісія, що визначатиме рівень втрати працездатності.

«Уже за два тижні у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, запрацює «єдине вікно» для надання послуг українським військовим, котрі є учасниками АТО, – повідомили сьогодні, 12 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Про це сьогодні під час Колегії Львівської облдержадміністрації повідомила заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Марія Вагіла. За її словами, в «єдиному вікні» учасники бойових дій на сході нашої країни матимуть змогу отримати всі необхідні послуги.

«В одному приміщенні для українських бійців буде зосереджено медичну і соціальні служби. Крім цього тут можна буде отримати і юридичну консультацію, оформити пільги. Працюватиме також й комісія, яка визначатиме рівень втрати працездатності військового», – розповіла М. Вагіла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів