У львівській поліклініці впровадять електронну медичну картку

14:20 19 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: khoda.gov.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про передачу 4-тій міській поліклініці на Сихові, програмного забезпечення та обладнання для запровадження електронної медичної картки пацієнта.

Про це повідомили сьогодні, 19 травня, у Львівській міськраді. А заступник директора з організаційних питань ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» Ірина Козак конкретизувала: «В рамках запровадження програми цифрового перетворення міста та з метою покращення роботи програми електронної медицини, комунальне підприємство «Міський центр інформаційних технологій» передає на баланс 4-й поліклініці комп’ютери, принтери, мережне серверне обладнання, а також програмне забезпечення для запровадження електронної медичної картки».

Про це повідомили сьогодні, 19 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «У 4-й міській поліклініці, як і у двох поліклінічних відділеннях та шести амбулаторіях 1-ї міської лікарні імені Князя Лева, 2-й, 5-й та 6-й поліклініках Львова працює «Електронна реєстратура», що дає змогу пацієнтам записуватись на конкретний день і конкретну годину на прийом до лікаря он-лайн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів