У Дніпропетровську лікарню госпіталізовано за вихідні одинадцятьох бійців АТО (відео, оновлено)

19:17 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dp.ridna.ua

У реанімації медичного закладу залишилися двоє хлопців.

«Одинадцятеро вояків із зони АТО ушпиталені до Дніпропетровської лікарні імені Мечникова з тяжкими пораненнями, яких зазнали від зброї бойовиків. Лікарі запевняють – після хірургічного втручання загрози життю пацієнтів немає», – повідомили сьогодні, 4 січня, на телевізійному «5 каналі».

У Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова за вихідні надійшли 11 бійців із зони проведення антитерористичної операції (АТО). Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні Сергій Риженко. Дослівно ж він повідомив:

«За вихідні надійшли 11 осіб. Один з важким вогнепальним пораненням нижніх кінцівок, бо автоматною чергою прошило обидві ноги... Всі інші хлопці – це травми, які вони отримали в зоні АТО.

Шістьох осіб привезли після аварії на трасі Харків-Ростов. Решта – це різні важкі травми, які вони отримали, перебуваючи в зоні АТО.

З 11 осіб семеро надійшли відразу в реанімаційне відділення. У даний час у реанімації залишилося двоє хлопців. Один після чергової операції, і один після важкої травми, його теж прооперували.

Усі інші хлопці переведені у відділення і проходять курс лікування. Життю нічого не загрожує, і ми сподіваємося, що найближчим часом почнемо виписку.

Усього в лікарні – 15 бійців із зони АТО. У нас максимальна виписка була перед Новим роком, і в даний час це ті, які лікувалися раніше, і плюс 11 надійшли».

Це повідомлення передали сьогодні, 4 січня, на телеканалу «112 Україна», де також поінформували:

«Раніше повідомлялося, що 1 січня під Горлівкою загинув боєць батальйону «Айдар» Назар Голюк з Нетішина Хмельницької області. Повідомлялося, що його застрелив снайпер. Проте в АП заявили, що Голюк загинув не під час бою.

Крім того, під Маріуполем 1 січня, при виконанні бойового завдання загинув член Хотинської організації «Студентська свобода» 18-річний Олександр Коваль. Також МВС повідомило, що в Луганській області у результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець Збройних сил України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів