На Львівщині створять мобільну бригаду паліативної допомоги дітям, – ЛОДА

11:45 18 жовтня 2016 р.

У департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації запевнили, що створення у області виїзної бригади паліативної допомоги для дітей планується у 2017 році.

На Львівщині планують створити виїздну бригаду паліативної допомоги для дітей у 2017 році. Про це повідомили у відповідь на інформаційний запит агенції «УНН» у департаменті охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації.

«Створення у області виїзної бригади паліативної допомоги для дітей планується у 2017 році», – йдеться у повідомленні. Також у департаменті зазначили, що на сьогоднішній день на Львівщині паліативна допомога надається 10 дітям з онкологічними захворюваннями, які періодично перебувають вдома, а також 21 дитині з неврологічними захворюваннями, які перебувають на штучній вентиляції легень у домашніх умовах.

Окрім того, повідомляється, що профільним департаментом ОДА ініційована програма створення обласного дитячого хоспісу на базі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, однак для цього проекту ще шукають інвесторів.

Про це повідомили сьогодні, 18 жовтня, в інформаційній запит агенції «УНН», де також зазначили: «Обласної установи для надання паліативної допомоги для дорослих у Львівській області не створено, і такого виду допомога надається лише територіальними закладами охорони здоров’я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів