На «Арені Львів» навчатимуть надавати допомогу пацієнтам в умовах бойових дій

14:05 23 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dentist.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 25 квітня у рамках 7-ї Східноєвропейської конференції з проблем стоматологічної імплантації на «Арені Львів» пройде симпозіум «Особливості надання стоматологічної допомоги та реабілітації пацієнтів з ураженнями щелепно-лицевої ділянки в умовах проведення бойових дій».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 квітня, «Щоденному Львову»:

«25 квітня у рамках 7-ї Східноєвропейської конференції з проблем стоматологічної імплантації на «Арені Львів» пройде симпозіум «Особливості надання стоматологічної допомоги та реабілітації пацієнтів з ураженнями щелепно-лицевої ділянки в умовах проведення бойових дій». У програмі заходу лекції та доповіді провідних стоматологів і військових лікарів України.

За словами організаторів, зважаючи на сучасні реалії, симпозіум став найочікуванішим заходом, на який уже сьогодні зареєструвалась рекордна кількість учасників – понад 200.  Участь у заході безкоштовна. Захід розпочнеться о 10.00 і триватиме продовж дня. Детальна програма симпозіуму: http://implantcongres.com/index.php/uk/contacts.html.  

7-мв Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації вперше проходитиме на новій локації – стадіоні «Арена Львів» з 24 до 25 квітня і збере у чотирьох залах провідних фахівців у сфері стоматології та імплантології. Під час проведення Конференції проходитиме виставка світових компаній-виробників стоматологічних матеріалів та обладнання, яка дасть можливість учасникам конференції максимально ефективно використати перерви між науковими лекціями. 7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації – унікальна можливість підвищити професійний рівень і чудово провести час із друзями та колегами у місті Лева.

Контактна особа: Тарас Кацюба, координатор Конференції, вул. Пасічна 36, тел./факс.: 032 271 22 72, моб.: 067 6793164, e-mail: t.katsyuba@implantcongress.com, http://implantcongress.com.

Контактна особа: Тетяна Гембач-Копчик, менеджер з маркетингу, ДП «Арена Львів», (097) 359 85 02, (093) 323 97 96, e-mail: office@arenalviv.com.ua, www.arenalviv.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів