Магістрат Відня подарував комунальним лікарням Львова 176 шпитальних ліжок

17:26 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову», у прес-службі ЛМР, медичні заклади нашого міста отримали гуманітарну допомогу з Австрії.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 грудня, «Щоденному Львову», що магістрат Відня подарував комунальним нашого міста 176 вживаних шпитальних ліжок. У повідомленні також конкретизують:

«Магістрат м. Відень передав безкоштовно 176 вживаних лікарняних ліжок з матрацами для лікарень м. Львова. Гуманітарний вантаж буде розподілений між Комунальною міською дитячою клінічною лікарнею м. Львова (вул. П. Орлика, 4) та Комунальною міською клінічною лікарнею швидкої медичної допомоги (вул. І. Миколайчука, 9), залежно від потреби

Сьогодні триває розвантаження багажу.  Передача ліжок здійснюється у межах гуманітарної допомоги, за сприяння Представництва OeAD у Львові/ Відділення Посольства Австрійської Республіки з науки та освіти. Всі витрати із завантаження і перевезення лікарняних ліжок та матраців перейняв Магістрат Відня, а саме Відділ Європи та міжнародних відносин. Організацією відправлення гуманітарної допомоги особисто займався працівник цього відділу Бернгард Буцек».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів