Львівські рятувальники здали кров для онкохворих дітей

15:38 14 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Кожен надзвичайник подарував комусь із дітей вкрай необхідні їм 450 мілілітрів.

Сьогодні, 14 вересня, рятувальники Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України взяли участь у всеукраїнській акції «Твоя кров – рятівна!», яку організувала Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація молодих донорів України». З 2006 року вона запровадили програму пропаганди донорства крові «Здай кров – врятуй життя!», спрямовану на залучення громадян до безоплатного донорства крові на користь онкохворих дітей, лікування яких потребує систематичної нагальної донорської допомоги. 

Літні місяці були вкрай дефіцитним періодом для центрів крові, станцій та відділень переливання по всій Україні. Саме тому рятувальники долучилися до даної акції. 

Успішно пройшовши медичний огляд та заповнивши всі необхідні документи, кожен рятувальник подарував комусь із дітей такі вкрай необхідні 450 мілілітрів крові, врятувавши цим чиєсь життя. А начальник Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Дмитровський зазначив: «Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові. Проте її не завжди та всім вистачає. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людських життів. Я щиро вірю у те, що своїм вчинком ми врятуємо не одне життя».

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з акції рятувальників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів