Комісія Львівської облради ухвалила реорганізувати дві медичні установи

16:50 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

На сесії облради розглянуть пропозицію приєднати дитячий кардіоревматологічний санаторій до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» .

У Львівській обласній краді повідомили сьогодні, 27 липня: «На Львівщині реорганізують два заклади охорони здоров’я. Зокрема, йдеться про приєднання до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» комунального дитячого кардіоревматологічного санаторію».

«Також планується реорганізувати дитячий туберкульозний санаторій шляхом приєднання його до Львівського обласного протитуберкульозного диспансеру. Відповідні рішення ухвалили під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації у четвер, 27 липня», – поінформували також в облраді.

«Як повідомили на комісії, персонал санаторію буде максимально переведений до «Охматдит у». Щодо дитячого санаторію, то медики залишаються працювати в тому ж приміщенні, а реорганізують лише адміністрацію. Відповідні рішення будуть скеровані на ухвалення сесією Львівської обласної ради», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів