Канадські українці передали у Львів для дітей і поранених бійців більше ста інвалідних візків

14:36 11 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Контейнер обладнання для реабілітації поранених розподілять між чотирма закладами.

Більше ста інвалідних візків отримав львівський навчально-реабілітаційний центр «Джерело» для поранених бійців АТО та дітей з особливими потребами. Гуманітарний вантаж передали українці Канади.

Кошти та медичні засоби збирали Конгрес Українців Канади та комітет «Євромайдан Канада». Контейнер обладнання для реабілітації поранених розподілять між чотирма закладами.

Комплект поставки містить більше ста інвалідних візків та інших засобів пересування, які допоможуть пораненим з обмеженими можливостями. Вантаж також включає обладнання, призначене для молоді та дітей з особливими потребами.

Допомогу розподілять між центром «Джерело», Львівським військовим шпиталем, Шпиталем імені Шептицького та Червоним хрестом у Сумах. працівниця навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Наталія Сіреджук розповіла: «Канадська діаспора підтримує нас з часу заснування у 1993 році. Ми не маємо державного фінансування, але за цей час реабілітували понад п’ять тисяч дітей. Минулого року Союз українців Америки передав на потреби центру 20 тисяч доларів». 

За останні півроку це вже четвертий вантаж з гуманітарним та медичним обладнанням, який прийшов до України від діаспори Торонто. Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів