5 травня у Львові проведуть майстер-клас лікування гриж

23:58 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: websurgery.com.ua

У готелі «Дністер» триватиме впродовж трьох днів міжнародна конференція «Українсько-польські хірургічні дні».

«Українські та польські хірурги проведуть майстер-клас з хірургічного лікування гриж у Львові», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«У четвер, 5 травня, з 9:00 до 15:00 на кафедрі хірургії й в хірургічних відділеннях №2 та №3 Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького на вулиці Некрасова, 4, відбудеться 10-та Європейська герніологічна школа (майстер-клас) «Сучасні технології у хірургічному лікуванні великих та гігантських післяопераційних гриж».  У майстер-класі візьмуть участь близько 120 хірургів, які спеціалізуються у хірургічному лікуванні гриж живота.

Учасники заходу матимуть можливість спостерігати за онлайн трансляцією з операційної, де проводитимуть операції науковий секретар Європейської герніологічної Асоціації, польський професор та доктор медичних наук Мацей Сметаньський та президент Асоціації хірургів-герніологів України, професор та доктор медичних наук  Ярослав Фелештинський. Координатора майстер-класу Орест Лерчук зазначимв: «Великі та гігантські грижі це дуже складні випадки у хірургії. Такі операції є технічно складними та довготривалими. Сподіваємося прооперувати двох-трьох пацієнтів упродовж майстер-класу». 

Також учасники прослухають лекцію про сучасну комбіновану алопластику післяопераційних вентральних гриж гігантських розмірів від професора Ярослава Фелештинського, а професор Мацей Сметаньський прочитає доповідь присвячену напрямкам розвитку методів реконструкції передньої черевної стінки у світлі сучасних наукових досліджень.  Майстер-клас відбудеться у рамках міжнародної конференції «Українсько-польські хірургічні дні», яка відбуватиметься впродовж 5-7 травня у готелі «Дністер».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів