21-23 квітня у Львівському палаці мистецтв – медичний форум

14:30 17 квітня 2015 р.

Фото до новини

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у вівторок на вулиці Коперника, 17 відкриють дві виставки – «Галмед: здоров’я та довголіття» та «Стоматологічний ярмарок».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 17 квітня, «Щоденному Львову»:

«Упродовж 21-23 квітня у Львівському палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, відбудеться медичний форум. У його рамках працюватимуть і дві виставки: «Галмед: здоров’я та довголіття» та VІ спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок».

Тематичні розділи медичної виставки «ГалМЕД: здоров'я та довголіття»: лікувальне та діагностичне обладнання; медичні прилади та інструменти; санітарно-гігієнічне обладнання; засоби реабілітації та товари для людей з обмеженими можливостями; засоби надання невідкладної допомоги; офтальмологічні послуги та обладнання; фармацевтичні препарати; інформаційно-телекомунікаційні технології; сучасна клініка та послуги; медичний одяг; засоби санітарії та дезинфекції; медичний туризм; біологічно активні добавки; фітопродукти та лікувальна косметика; санітарно-гігієнічне обладнання.

Тематичні розділи VI спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок»: стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; оснащення стоматологічних кабінетів та клінік; сервісне обслуговування стоматологічного обладнання.

Організовує захід ПАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації. Додаткову інформацію можна знайти на сайті організатора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів