1200 учасників АТО лікувалися у львівському шпиталі прикордонників цього року

16:40 1 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook»

У п’ятницю, 1 грудня, виповнилося 78 років з дня заснування військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Військово-медичний клінічний центр ДПСУ є регіональним центром всієї ділянки західного кордону, а розрахований на 200 госпітальних ліжок.  З початку російської агресії проти України військові медики центру надавали допомогу пораненим на Донбасі та безпосередньо у Львові проводили лікування та реабілітацію військовослужбовців-учасників АТО. Тільки впродовжцього року у Військово-медичному клінічному центрі Державної прикордонної служби України у Львові вже пройшли лікування майже чотири тисячі пацієнтів, серед яких – 1200 учасників АТО».

«Під час урочистих заходів з нагоди свята прикордонники демонстрували свої навички з тактичної медицини. Зокрема відпрацьовували евакуацію та надання первинної допомоги потерпілим на полі бою. Навчання з тактичної медицини прикордонники проводять регулярно. Привітати медиків зі святом прибули колеги з інших військових госпіталів та посадовці місцевої та обласної влади», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управліннч Держприкордонслужби України» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з військово-медичного клінічного центру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів