Завтра об 11.00 на велотреку у Львові розпочнеться спільна молитва зі сестрою-зцілителькою (оновлено, відео)

17:32 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У суботу, 29 серпня, на вулиці Клепарівській, 39а відбудеться молитовна зустріч «Вийди назустріч Богові».

Молитовна зустріч «Вийди назустріч Богові» розпочнеться завтра, 29 серпня, на велотреку СКА на вулиці Клепарівській, 39а об 11.00, а завершиться о 18.00. Вхід на зустріч буде вільним.

У програмі зустрічі – Свята Літургія в латинському обряді (очолить єпископ Леон Дубравський), духовні науки сестри Ліджі, молитва про духовне та фізичне зцілення, пантоміми. Сестра Ліджі Пайяпілі розповіла в коментарі для сайту «Духовна велич Львова»:

««Я знаю, що зараз в Україні важкі часи. Нам потрібно разом стояти перед Богом і просити в Нього миру для України, миру в сім’ях, миру в житті кожної людини. Ми потребуємо Божої допомоги, Божого зцілення. І я не маю на увазі тільки фізичне здоров’я. Нам, в першу чергу, потрібне духовне, моральне здоров’я, а тоді – фізичне.

Як монахиня знаю, що Бог безмежно любить своїх дітей. Він прагне допомагати нам. Бог завжди з нами. Він хоче зціляти наші душі і наші тіла. 29 серпня 2015 року у Львові ми будемо разом молитися, проситимемо в Бога благодаті, миру і здоров’я для України, для наших сімей, для всіх людей».

В Євангелії від святого Матея Ісус каже: «Де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, там Я серед них» (Мт 18, 20). Гортаючи сторінки Біблії, можемо побачити, як багато людей приходить до Ісуса. Якщо хтось не може прийти сам, то його приводять або приносять (як ті четверо, що принесли до Ісуса розслабленого – Мк 2, 3 12).

Дуже важливо разом збиратися в Ім’я Ісуса і спільно молитися. Бог створив нас не для того, щоб ми були самі по собі, Він кличе нас до єдності з іншими, до спільноти. Зараз в Україні важкі часи, і всі потребують підтримки: хтось – фізичної (здоров’я), хтось – духовної, моральної.

На велотреці СКА у Львові ми будемо разом молитися за навернення, здоров’я і благодать для України, за мир у сім’ях та в серцях людей. Спочатку навертається одна людина, потім — її сім’я, далі – родина. Так поступово вся країна може змінитися.

29 серпня до Львова приїдуть всі монахині нашого згромадження зі села Павшино – всі 10 сестер. Також із нами буде єпископ Леон Дубравський і багато священиків. Священики будуть сповідати. Це дуже важливо, бо без покаяння і сповіді ми не можемо прийняти благодать Божу.

Бог хоче не тільки через Слово приходити до нас, Він хоче жити в наших серцях, бути завжди з нами. Тому буде Свята Літургія і можливість прийняти Ісуса в таїнстві Святого Причастя. Сердечно запрошуємо всіх взяти участь у цьому дні молитви!».Сестра Ліджі Пайяпілі (Ligy Payyappilly) народилася 24 грудня 1973 року у місті Ангамалі (штат Керала, Індія) в багатодітній родині (дев’ятеро дітей) Анні та Варгіса Пайяпілі. Батько працював у торговій сфері, мати – домогосподарка.

1989 року Ліджі вступила до монастиря Сестер Святого Йосифа де Сен-Марк в Індії, штат Керала, провінція Сан-Джо. Перші обіти склала 1992 року, довічні – 1999-го. За освітою – вчителька англійської мови.

На прохання генеральної настоятельки Згромадження 2000 року приїхала на місії в Україну (до Києва). Та вже 2001 року захворіла на туберкульоз кісток і цього ж року повернулася до Індії, щоб там провести решту свого життя.

Після двох років страждання отримала цілковите зцілення (2003 року) і за спонукою генеральної настоятельки повернулася в Україну (кінець 2003 року). 2004 року започаткувала спільноту Сестер Св. Йосифа де Сен-Марк на Закарпатті (село Павшино в Мукачівський районі.).

Сьогодні сестра Ліджі – делегаційна настоятелька Сестер Святого Йосифа де Сен-Марк в Україні, а також магістра новіціату. Провадить численні реколекції, духовні зустрічі, молитви за фізичне та духовне зцілення».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. Де також додали: «Сестра Ліджі Пайяпілі має дар зцілення. Запрошуємо долучитися до молитви».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів