У новорічну ніч на Майдані заспівають Гімн – для Гіннеса (доповнено відеосюжетами)

22:12 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Куратором і духовним цієї події буде співачка зі Львова Руслана Лижичко.

31 грудня о 23:50 кожен, хто буде на Майдані Незалежності й вулиці Хрещатик у Києві, зможе взяти участь у встановлені світового рекорду з максимальної кількості людей, які одночасно та в одному місці співають Державний Гімн. Заявка на його реєстрацію в Книзі рекордів Гіннеса вже подана й від неї отримана позитивна відповідь.

На сьогодні рекорд одночасного виконання гімну належить Індії, де разом заспівали 121 653 громадян цієї держави. Та хоч українці вже побили рекорд масового виконання Державного Гімну ще 22 грудня о 23:50, той результат не було зафіксовано офіційно, відтак його внесено тільки до книги рекордів України.

Натомість 31 грудня о 23:50 на Майдані очікується півмільйона святкових українців. Куратором та духовним наставником події стала співачка Руслана, яка за місяць перебування на Майдані виконувала Державний Гімн України щоденно і щогодини.

Відтак вона та представники проекту Книга рекордів Гіннесу запрошують усіх зустріти Новий рік на Майдані і долучитися до найбільшого у світі народного хору. Співачка радить усім охочим прихопити із собою ліхтарики для створення масової ілюмінації на Майдані.

На думку Руслани, «запалюючи ліхтарик, ми символізуємо наше прагнення до миру та віримо у краще». Про це повідомляє сьогодні, 27 грудня, «ТСН.ua».

Як інформував «ЩЛ», львів’ян закликали святкувати Різдво на Майдані в Києві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів