У Львові збиратимуть з 14.00 до 19.00 паски й писанки українським військовим на передовій

12:58 4 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Громадська організація «Допоможи фронту» оголосила «Великий збір пасок для наших захисників».

На сторінці громадської організації «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» розмістили ілюстроване повідомлення про «Великий збір пасок для наших захисників», який відбуватиметься сьогодні, 4 березня, з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові, й написали: «Подаруй солдату свято! Скажи Йому: Христос Воскрес!».

Натомість на сторінці волонтера громадської організації «Допоможи фронту» Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook» повідомляється:

«Любі друзі, скоро Пасха, і кожен з нас збиратиме великодній кошик... Але є ті, хто не матимуть часу і можливості малювати писанки і пекти паски – це наші захисники.

Тому закликаю всіх своїх друзів, і зовсім незнайомих людей прийти в суботу на збірку коло короля Данила і намалювати писанку для захисника! Беріть з собою варені яйця (обов'язково, щоб шкарлупа була ціла і не тріснута, ви ж не хочете, щоб хлопці отравились?), писачки і віск, барвники (бажано розведені) і хороший настрій.

Ми спробуємо залучити когось із майстрів, який проведе майстер-клас по писанкарству. Витратіть трішки часу і натхнення – подаруйте писанку захиснику!

Майстер-клас з писанкарства і акція «Писанка воїну» будуть проходити в суботу з 14.00 до 19.00. Все відбуватиметься на складі громадської організації «Допоможи фронту».

Зустрічаємось біля пам'ятнику королю Данила о 14.00, і організовано йдемо на склад. Велике прохання мати з собою вже готові варені яйця з білою шкарлупою, по можливості – писальця барвники і віск, пластикові стаканчики, вату і оцет.

Прохання до тих, хто планує бути – заповнити коротеньку гугл форму, щоб ми могли оріентуватися на приблизну кількість учасників. Гугл форма за посиланням: http://goo.gl/forms/TQkzeEqp03».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів