У Львові висадився американський десант

15:15 1 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У вихідний від українсько-американських навчань на Яворівському полігоні день десантники 173-ї повітряно-десантної бригади США приїхали до Львова на екскурсію.

Запланували та організували екскурсію десантників 173-ї повітряно-десантної бригади США до Львова керівництво Західного територіального управління Національної гвардії України, «Центр Військового Капеланства» та Львівська міська рада. Учасники навчань «Фіарлес Гардіан – 2015» розділились на екскурсійні групи з перекладачами та попрямували старовинними вулицями Львова.

Розпочинались всі екскурсії від будівлі Ратуші, що на площі Ринок, одного із символів нашого міста, споруди, в якій як і колись, так і сьогодні знаходяться кабінети міських чиновників. Після яскравої історичної розповіді про центр міста всі бажаючи піднялись на міську Ратушу, яка є пам'яткою архітектури національного значення, що належить до Світової спадщини ЮНЕСКО, і є найвищою в Україні.

Після побачених краєвидів з висоти пташиного польоту військовослужбовці двох країн зайняли місця у вагонах «Чудо поїзда». Під час екскурсії на колесах всі пасажири  «Чудо поїзда» змогли побачити Бернардинський монастир, пам’ятник королю Данилу, вулицю Підвальну, Оперний театр, пам’ятник Тарасу Шевченку, фонтан Матері Божої, Латинський собор та багато цікавих закутків та будівель старого міста.

На площі Ринок, одна з екскурсійних груп зустріла мера міста Львова Андрія Садового, який залюбки сфотографувався з американськими десантниками. Під час піших прогулянок американські військовослужбовці з цікавістю розглядали архітектуру центральної частини Львова, фотографувались на згадку, купляли львівські солодощі та коштували місцеві страви.

Керівництво Західного територіального управління Національної гвардії України висловлює щиру вдячність Львівській міській раді та «Центру Військового Капеланства» за допомогу в організації екскурсій. Про це повідомили сьогодні, 1 травня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів