У Львові відреставрують сквер біля кінотеатру

14:00 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР вирішив надати управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування функції замовника проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт скверу біля кінотеатру імені Олександра Довженка.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 жовтня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський розповів: «Мова йде про те, щоб надати управлінню архітектури функції замовника документації на основі конкурсу і виділити кошти. Ми постараємося до весни все спроектувати, щоб наступного року приступити до робіт».

«Управління архітектури та урбаністики має укласти з переможцем Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на найкращу проектну пропозицію щодо облаштування громадського простору на Сихові у Львові договір на проектування — виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт скверу, отримати експертний висновок проектно-кошторисної документації відповідної експертної організації. Також воно повинне укласти з відповідною організацією договір на проведення геологічно-розвідувальних, геодезично-розвідувальних робіт та інших робіт/послуг, необхідних для отримання вихідних даних на проектування», – поінформували в ЛМР.

«Управління архітектури та урбаністики має передати Сихівській районній адміністрації проектно-кошторисну документацію, висновок експертної організації, висновки за результатами геологічно-розвідувальних та геодезично-розвідувальних робіт та інші вихідні дані для подальшої реалізації проекту капітального ремонту скверу біля кінотеатру імені Олександра Довженка у житловому масиві Сихів за об’єктом», – повідомили в ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів