У Львові відремонтують фонтан на вулиці Хмельницького

23:34 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, департаменту житлового господарства та інфраструктури надано функції замовника і дозвіл на проектування та капітальний ремонт фонтану на вулиці Хмельницького біля будинку №56.

Фінансуватимуть роботи за рахунок коштів p розвитку міського бюджету Львова. Департамент житлового господарства та інфраструктури має провести експертну оцінку фонтану на вулиці Хмельницького,  отримати вихідні дані на проектування, розробити у ліцензованій проектній організації проектно-кошторисну документацію та погодити її у встановленому порядку і подати на розгляд міської ради питання прийняття у власність територіальної громади мЛьвова фонтану.

Після закынчення робіт фонтан на вулиці Хмельницького біля будинку №56 передадуть на баланс Шевченківської районної адміністрації. Заплановано реконструювати і фонтан, що перед Оперним театром. Фінансуватиме ці роботи благодійний фонд «Сокар Благо». Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів